napló: facepalm

2016.06.08. 21:01

Mindig van lejjebb. Ez alapigazság. És vannak napok, amelyek készséggel bizonyítják eme tételt.

Mint a mai. (Vagy a tegnapi vagy az azelőtti vagy a teljes múlt hét...) Amikor minden elromlik, ami elromolhat. Mert ezt így kell.

De aztán vannak olyan pillanatok benne, amikor megtalál a humorom, és inkább a sírva röhögés és facepalm kombót választom, mert mégiscsak eredményesebb.

... mint ma a pulcsivásárlásnál, amikor 20 percet álldogáltam a pénztárnál (nem a Tecsóról van szó...), mert előttem a következők történtek:

- netről rendelt az illető boltos átvétellel, kézzel kitöltős átvételi bizonylat, pénztárgépbe és számítógépbe beüt, vevő kártyával fizet, a csomagot fel kell bontani, hogy minden rendben van-e és ezt lepapírozni,

- puma anyuka sok tízezres tétel, szénné szolizott cicalányával még a sorból is vásárolgat,

- néni egy darab blúzt vesz, majd a pénztáros kislány rosszul ad vissza, néni reklamál, de már valamit rosszul ütött a kislány a gépbe, sztornózni nem tud, helyette csinál egy komplett zárást-nyitást (teljes bizonylatolással!), végigrovancsolja az öt forintosokat is, ahogy kell, majd siker, néni távozik,

- további három vevő, egy-két tétellel, a pénztáros kislány kb. olyan gyors, mint aki egy indiai templomban számolja a rizst a mandalakészítésnél és éppen nagyon zenben van...

... tehát mire sorra kerülök, két választásom van: felrobbanok az idegtől vagy röhögök az egészen. Inkább az utóbbi. De azért legszívesebben beírnék a bolt HR-osztályára, hogy hozzák vissza a sok gyűrűs, tetovált, felborotvált hajú eladó csajt, mert ezt a káoszt nem lehet elviselni.

Szóval az élet szép, csak ez nem mindig látszik. (Mint a héten: én is kedves vagyok, csak ez nem mindig látszik. A nap bókja...)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr1008793552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása