hülyeség rovat

2013.04.01. 20:04

Egyszer akarok jófej lenni, és akkor is mi történik? Hülyék jönnek szembe, naná! Ez a szerencsétlen blog.hu statisztikát akart készíteni, hogy ki miért blogol, honnan jött, mit csinál egyébként és így tovább. OK, hátha lesz valami haszna, és fejlesztenek kicsit a jó irányba.

Nem.

Az hagyján, hogy utálom az olyan informatikai megoldásokat, hogy tölts ki öt kérdést, aztán megmutatjuk a többit, én már témazáró írásnál is szerettem magam beosztani, hogyan haladok, nekem senki ne mondja meg. Itt meg korlátoznak? Hogy jönnek ahhoz? Egy.

És nem elég, hogy beosztják, mit láthatok, még azt is megmondják, hogy minden kérdésre válaszolnom kell. Akár tetszik, akár nem. Akár hülyeség a kérdés, akár nem. Akár csinálok olyat, amire vonatkozik, akár nem. Könyörgöm, még a választásokon is adhatok le érvénytelen szavazatot, engedtessék már meg, hogy ne töltsek ki egy választ egy huszadrangú kérdőíven. Kettő.

A gépszíjat ott dobtam le (és hagytam a francba az egészet), amikor a "melyik szektorban dolgozol?" kérdésnél ilyen válaszok jöttek fel, hogy aszondja: "irodai munka, ügyfélszolgálat", meg "termelés" és hasonló, szektornak nem nagyon nevezhető dolgok. Persze ugyanarra a "nem-munkára" több meghatározás is volt: "média, reklám, marketing", majd "reklám, marketing", majd "online média" és "offline média". Valahogy ezek után sejtjük, hogy egy agyatlan komm. szakos/marketinges/pr-os újságíró írta a kérdőívet, akinek nemhogy fogalma nincs a nemzetgazdasági ágazatokról, de még ahhoz is hülye, hogy kinyisson egy akármilyen KSH-kiadványt, neadjisten honlapot és utánanézzen a dolgoknak? Ó, igen. Három.

És bár már itt tartanánk. Tengert, napfényt és hiányos öltözékű szép embereket minden szemnek! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr425187674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2013.04.02. 08:15:13

Múltkor hallottam, továbbadom:
"Ne szidd a Btk-sokat, mert beleköpnek a kajádba."

Zendrajinx 2013.04.02. 19:21:00

@trezeguet20: Azt hiszed, ha nem szidom őket, akkor nem? :)
süti beállítások módosítása