napló: dancepartytime

2012.06.03. 18:40

Voltunk dance-elni. Ami jó volt: a törvény él és virul, nem lettünk cigiszagúak, yeah. Mondjuk, ha a taxisofőr hazafelé nem hőzöngött volna, hogy milyen hülyeség bántani szegény dohányosokat, akik pedig milyen rendes emberek, és hát miért nem lehet nyugodtan füstölni, mint a gyárkémény, és jujujuj, annak örültem volna. Jó példája volt a nőci annak, hogy mit kell elnyomni. :) Ami nem volt jó: ennyi betépett bunkót rég láttam egy helyen. Komolyan, mintha az összes két méteres, nagyseggű debellát, és vízipólós babérokra törő, de "két sörtől fejreállt" anyukakedvencét összeterelték volna, hogy "hülyék, ide". Ami nem baj, csak ne az én lábamon tapostak volna picsacipőben... az biztos, hogy szociológiai tanulmányt lehetett volna írni arról, hogy mennyire hülyék az emberek. Vagy az volt a baj, hogy nem voltunk tudatmódosultak. :)

Nem egy rasztaszív, de jó lesz ide vasárnap estére. Hazaszeretetes amcsi népdal, szerintem állat, még erdő is van benne!

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr614563162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása