napló: mit írsz?

2015.04.01. 19:40

Megjavult a blog.hu és a Facebook kapcsolata, már megint posztolja a posztjaimat a "rendszer", hurrá. Ennek örvén egyre több kolléga állít meg, hogy mi ez a blogolás itten és mit írok és miért. Jellemző: ahelyett, hogy olvasgatnának, kérdezgetnek. TESSÉK OLVASNI, EMBEREK! Ez egy olvasást népszerűsítő kezdeményezés. Meg webnapló meg hőbörgés meg szógyűjtemény. Meg kis hőbörgés is van néha. Meg zenék. Meg versek. Meg hőbörgés. Azért persze jólesik, ha megállítanak azzal, hogy ööö... egész jókat rötyögnek azokon a dolgokon, amiket írok. Legalább szórakoztató hülye vagyok!

Most pl. azért hőbörgök, mert valaki a környéken nekiállt kipróbálni a hangfalait. Mennyire menők, mennyire hangosak. Eléggé. A zenéd meg nagyon tré, öreg, át kéne állni valami nagyon másra. Aztán kiderült, hogy tulajdonképpen a meccs hallatszik ide. Még nagyobb hurrá, remélhetőleg éjjel kettőkor az ablakom alatt fognak megint üvöltözni a hazamenők: "De Petya, ezt miért kelleeeeett???" Looking forward to it.

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr957327810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása