napló: hülye vagy?

2015.01.25. 18:02

Insomnia forever! Nem lesz ez így jó, bár javulni látszik a helyzet, a háromhoz képest már a 4-5 óra is komoly javulás. Gondolom. Mindegy, rajtam kívül kettő darab kutyasétáltató volt csak az utcán 6,45-kor, no comment. Legalább nem kellett kerülgetni senkit. Ellenben rájöttem, hogy a "szeretek-szemerkélő-esőben-futni-mert-kellemesen-hűt-menet-közben" élményt a havas eső és rohadt hideg szél kombináció nem tudja hozni, úgyhogy kockára fagyás volt. Nincs mese, elő kell vennem a Rocky nadrágot. :)

A hétvége fő fegyverténye: megvan az asztal. Belaktam, nézegetem, simogatom, el sem mozdulok mellőle. Beteges, tudom, de nagyon örülök neki. Legalább ezzel nem kell már szórakozni. Szánalmas, mennyire apró dolgoknak tudok örülni.

Megyek, keresek power playlistet, rám fér!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr247108285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása