boldog év végét

2013.12.26. 12:19

Most nézem, elmaradt az ünnepi poszt. Azért mindenkinek boldog, békés karácsonyt. Ez utóbbi általában azt jelenti, hogy családi veszekedéstől menteset. Mert ilyenkor aztán a bezártság tud furcsaságokat előhozni az emberekből (miért úgy csukod be az ajtót, miért úgy kevered a rántást, nem igaz, hogy már megint ezt a hülye sorozatot kell nézned a tévében stb.), szóval csak moderáljuk magunkat. Eddig egész jó vagyok, nem szóltam be, nem voltam otromba, ellenben végigölelgettem, akit kellett, végighívtam, akit kellett, és közben még mosolygok is. Nem mindig könnyű.

A melót letudtuk, utolsó nap ügyelni különösen hangulatos volt, mert az erdő nem közület, tehát a kutya nem telefonált, jött stb., tudtunk nyugodtan dolgozni meg nem dolgozni. (Azért a pálinka kimaradt.) Azt mondjuk elviseltem volna, ha a leghangosabb emelet eme napon kivételesen halkabb, de azért kárpótlásnak ott volt, hogy főnöknek tekintett a nép. (Képzeljétek el azt az emberállományt, amelyik ilyet tesz. Vicces volt.)

Az év végéből jó lett volna/lenne kihagyni az OTP bizgerálódását, de ha végre lerendeződik a dolog, akkor pezsgőt bontok, még ha nem is sikerül rögtön becuccolni a műszaki ellenőrük által csak "kéjlaknak" becézett kéróba.

Az ünnep arra is jó, hogy rácsodálkozzon az ember lánya az ETR és a tanulmányai rémségeire, ami nem annyira felemelő, főleg, ha a TO a megbeszéltektől eltérő tartalmú levelekkel szórakoztatja. Sikerült egy picit felhúzni magam, mert vadászati jog vizsgára feladtak vagy nyolc időpontot, amiből hét ugye kamu, de hogy a jogbölcselet tanszék tagjai jegyeztettek be a kamuidőpontokra vizsgáztatónak, az azért erős... A csimpi tan. segéden kívül onnan nincs közünk semmihez. (Ha csak nem arra utalnak, hogy Anti bácsi mint a kar fővadásza állománygyérítést szokott végezni a harmadévesek körében, ne legyen már olyan sok a hallgató. Viccnek azért ez rossz.) Szóval semmivel nem lett jobb a helyzet, mint amikor elkezdték tesztelni rajtunk a bétát.

A fentiek nyomán nem vagyok túl tanulós hangulatban, de azért megpróbálkozom a dolgozatírással. Szurkoljatok.

Mindenkinek további boldog téli napfordulót!

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr585709413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása