napló: vasárnap

2012.12.09. 17:57

Dolgozzon vasárnap, akinek két anyja van, inkább jöjjön az esti chill. Már kilátunk a hó alól, csak a farkasok ordítanak az ablak alatt, de majd levadásszuk őket. :) Pihiképpen megnéztem a neten a híreket (nem halt meg senki), a bulvárt (az X-faktortól továbbra is mki rosszul van), az életmód rovatot (ne vegyünk karácsonyra zoknit, na, ezt se találtam volna ki magamtól).

Meg persze FB. Képek: kiskutya, kismacska, kisbaba. OK, ha valakinek friss porontya van, ossza meg, nem bánom. Na, de minden nap öt kisállatos kép mások állatairól?! Minek? (Kivétel: vizsla és törpesün. Azok tényleg cukik.)

Megosztások: Wass Albert versek meg Müller Péter okosságok. Egy olyan beállítást kérek fejleszteni a FB-ra, ahol ezeket generálisan lehetne letiltani, akkor is, ha a legkedvesebb gyerekkori barát/nagyi teszi fel. A verstől nem akkor leszel gazdagabb, ha agyba-főbe megosztod, hanem ha csöndben és nyugiban elolvasod. Az életmód gurukról meg a filozófusokról pedig szó se essék. (Univerzumomban azt hiszem, még a BTK-soknál is mélyebb körben vannak a pokolban.) Inkább tegye fel, hogy szánkózni volt a Remete-réten a gyerkőcökkel. Több értelme van.

A filozófiához pedig nem kell filozófus: "It's hard to light a candle/Easy to curse the dark instead." 

Meditációs ajánlat: Litsea cubeba a párologtatóba, Édenkert tea és egy kis metál a fagyos északról:

(Ezt csukott szemmel, belül is figyelve tessék hallgatni - olyan, mint egy filmzene, iszonyú jó!)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr654956192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása