a nap bölcsessége

2012.10.18. 20:47

Aki korpa közé keveredik, azt felfalja a szakszervezet. Eddig sem szerettem a kollektív munkajogot (munkaharcot), de a mai nappal sem kerültünk közelebb egymáshoz. Mi lehet rosszabb egy pázmányos jogász előadásánál? Az ilyen kérdések:

"A cafeteria része a munkabérnek?"

(Kógens szabályoknál): "Akkor ettől eltérhet a munkáltató?"

És végül kedvencem volt a fickó, aki az előadó által rosszul megfogalmazott ppt mondat miatt nem bírt leszakadni a kérdésről, hogy akkor a szakszervezet alapszabályában milyen felhatalmazás legyen, hogy az adott szakszervezet rendelkezzen a szakszervezeti jogokkal, holott csak arról volt szó, hogy ha az adott munkáltatónál van képviselete a szakszervezetnek, akkor intézkedhet, ha nincs, akkor nem. (Ennél logikusabb dolog talán nincs is a munkajogban, de hagyjuk.)

Lehet, hogy ennél még a közbeszerzés is jobb?

NEEEEEEEM. (Megnéztem, mit nyomtak ma a kezembe, hogy nézzem át holnapra. Nem jobb, ellenben rosszabb. Holnap szerintem megint össze fogok veszni valakivel emiatt. Pfff, látszik, hogy a héten nagyon a lovak közé dobták a gyeplőt, semmi nem megy normálisan.

Motiváló fáradtság-nóta:

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr654856965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása