monday, disaster

2012.04.23. 21:14

Kissé kiegyensúlyozatlanok lettek a bejegyzések, de nem tehetek róla, hogy nem tudok olvasni. Illetve de, csak jelenlegi olvasmányaim nem túl lelkesítők. Ma is: Gt.! Unalmas karakterek (könyvvizsgáló, vtv, cégbíróság stb.), rémes tagolás (a legunalmasabb fejezetek a leghosszabbak, a legérthetetlenebb mondatok min. 15 sorosak), a stílus minősíthetetlenül száraz. Egyszóval kínszenvedés. És ez csak rosszabb lesz, mert mindig van lejjebb, mint tudjuk. Hurrá. Előre várom a Pp-t, azon már harmadéven is eret akartam vágni... :)

Mondhatnám, hogy szinte pihentető a napközbeni Vtv. olvasgatás meg a mindenféle szerződvény... de nem mondom, mert nem az. :) Mint ahogy az sem, amikor megmondják, hogy miért is jó, hogy "van időm" túlórázni, meg hétvégén dolgozni meg ilyenek. Hurrá. :(

Nézzünk valami jó kis zenét üdítő gyanánt:

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr514469290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása