mood: uff

2012.03.28. 20:52

Vannak napok, amikor...

- rosszul állnak a csillagok (meg a macska farka is)

- semmi nem sikerül

- minden elromlik/leesik/összetörik/tönkremegy

- ha valami mégis összejön, az csak átmeneti, hogy aztán annál fájdalmasabban csapjon le a beütő krach

- bármit mondasz/teszel/nem teszel/gondolsz, az rossz.

Ez egy ilyen nap. Önmagában az ilyen napok léte nem gond, hiszen mindenki együtt kell éljen az ilyesmikkel, de az, hogy mostanában ez rendszeres, az talán túlzás. Hogy bármihez nyúlok, az elcsesződik, hogy bármit megírok/elmondok/elküldök, arról kiderül, hogy nem így kellett volna, nem erről volt szó, nem elég pontos, de ha mégis, akkor meg rossz helyen van a fejléc, és miért nem vettem észre. OMG.

És felmerül a kérdés, hogy miért vergődöm, mint egy hülye, miért izgat, hogy valami nem jó, amikor mást sem izgat, miért lúzerkedem, amikor csak magamnak ártok vele, mert meg ugyan nem fogja köszönni a kutya sem, max. kapok még feladatokat ("elvégre te úgyis szeretsz pörögni!"), amik rajtam ragadnak per consuetudo, és amikor már épp beledöngölődtem a földbe a lelkiismeretem miatt, valaki még (cherry on top) megjegyzi, hogy megfelelési kényszeres karrierpicsa vagyok. Az ilyen "kedves" emberek anyja vajon jól van...?!

Hol lehet beiratkozni a "ki nem szarja le?" tanfolyamra...? Vagy egy jó kis univerzalista vallásfilozófia órára, ahol megtanítják az árral sodródást?

Mert egyelőre nemzi kapcs-ok realista leírása jut eszembe az életemről: bellum omnium contra omnes. (És erről meg az 1973-as washingtoni egyezmény a veszélyeztetett növény- és állatfajok nemzetközi kereskedelméről - de ez már csak agybaj.)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr924346576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zendrajinx 2012.03.29. 18:52:19

@trezeguet20: Hehe, tényleg találó a szöveg! :) Bár a múltkori Metallica szám jobban tetszett zeneileg...
süti beállítások módosítása