high 5 zallába

2012.02.27. 19:22

Zallában is jó a hétfő? Akkor jó, megalapíthatjuk a NEHUSZ-t (Nemzeti Hétfőutálók Szövetsége), mer' az jó.

Emlékszem arra az okos könyvre, ami alapján aztán a B lapokat töltögettük gimi végén, de sehol nem szerepelt benne az, hogy "ha szerzel papírt, az még nem ok a boldogságra, sőt..." Mert ha tudjuk, hogy sokat tanulhatunk és szívhatunk azért, hogy aztán (modorosan szólva: "úgy szakmailag, mind emberileg") ne ismerjenek el, akkor lehet, hogy kicsit jobban elgondolkodtunk volna a B lap mellett a B terven. (Bár még most sem késő.) Mert mennyivel jobb lenne, ugye, virágkötőnek lenni, mint azon gondolkodni, hogy mi a bánatos jó francnak kerültem el a btk-t jó nagy ívben, mert nem akartam hülyéknek magyart tanítani, aztán most mégis azt csinálom (sokszor, pedig nem vagyok rá alkalmas...), miért akartam jogász lenni, és nem orvos (mert az embereket nyírhat ki, és az mégiscsak nagy felelősség, holott itt is jól bele lehet mászni a csőbe), és miért tuskók az emberek, ha nem muszáj annak lenni (hozhatnának egymásnak csokit és megköszönhetnék néha egymásnak, amit meg kell köszönni, nem csak fikázni egymást), miért morogják le a fejedet, vagy küldenek el a rákba, amikor csak annyit mondtál, helló, és egyáltalán. De úgy látom, nem csak itt ilyen a helyzet, hanem a "csücsökben" is, szóval, mit tehetsz?

Ha nem vagy filozófus kedvedben, hogy átmenj zenbe, akkor felveszed a Terminátor-nézést és mkit elküldesz a halál faszára, mint én. :)

Vidító számnak, külön felhívnám a figyelmet a basszusra, ami állat:


A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr694217689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2012.02.29. 09:54:37

Ja és egy javaslat így utólag: Ne legyen benn a szövetség nevében a nemzeti jelző.:)))
süti beállítások módosítása