last minute rush...

2011.12.21. 20:31

Megfigyeltétek már, hogy év végén megőrülnek az emberek, és belevesznek az "ezt-még-feltétlenül-idén-el-kell-intézni" életérzésbe? ISZONYAT! Főleg, ha nem tudsz elmenekülni szabadságra, és részese vagy az év végi dömpingnek, mert az összes maradék szabid ráment a nyüves szakvizsgára, amikor is nem dolgoztál ugyan, de mégis majd' meghaltál, ami persze egyetlen kollégát sem hat meg, és nyugodtan dögölj bele az év végi irathalomba, mert az jó lesz.

Ma is mi volt? Előterjesztés, szerződések, anyázás, rohangálás, számolás, fikázódás, még több rohangálás, jelzálog, amit amúgy utálok, és persze az a kilátás, hogy a holnap még rosszabb lesz, mert akkor haza sem jövünk. Jujj, de jó lesz. Ja, és a nap közepén még egy utcáról beesett 70+-os fogatlan, de ami nagyobb baj, mosdatlan és büdös papa (félóráig szellőztettem utána, ami a mínuszokat tekintve nagy szó), aki majd egy órán át szórakoztatott a problémájával, amiből végül annyi derült ki, hogy valamelyik ingatlanunkon (persze, hogy Sásd, ki más lenne?!) valamilyen telekhatárral kapcsolatos baja van, ami vagy a 80-as, vagy a 60-as évekre nyúlik vissza (ezt nem sikerült kihámozni), és milyen mocskok vagyunk, hogy nem intézzük el helyette. Na, ez se hallotta még a mondást, hogy nincs ingyen ebéd. Alig bírtam kidobni.

Holnap zálogjogok, aztán utánam a vízözön. Ja, nem: fellebbezés, előterjesztés, ingatlanos jogviták... meg még ami a vezér eszébe jut. Yessss.

Azt hiszem, megyek, és meghallgatom az új Nightwish albumot... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr403481634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása