Jucus felbujtására most azon tűnődöm, hogy listát kéne csinálni. Nem szoktam, de most mégis jó lenne. A kollegina ui. megelégelte a focivébé kapcsán a focistafeleséges listákat (ami általában inkább a focistabarátnőként tündöklő modellkislányok listája), és kitűzte célul, hogy akkor most kőkeményen a focistákat kellene iwiw-listán osztályoznunk. Miért is ne? Mielőtt pedig valamely hímnemű nekiállna azon nyammogni, hogy na, hülye libák, ennyit tudnak a fociról, azoknak már most mondom, hogy fogják be, mert bizony kedves fiúk, ti is megnézitek a focistafeleséges, szurkolólányos cikkeket, pedig azok sem a fociról szólnak. Ugyebár.

Lássuk tehát a medvét:

Leszögezném első körben, hogy a vébé hivatalos honlapján végigböngésztem az összes nevezett játékost, tehát nem véletlenszerű volt a kiválasztás. Elég sokan voltak, na...

No. 5: Serdar Tasci

 

 

A német csapat török származású játékosa ugyan eddig még nem lépett pályára a vébén, de meg kell állapítanunk, hogy a sok árjafritz között igencsak kellemes jelenség a huncut szemű fiatalember. Éljen a kulturálisan sokszínű Deutschland!

 

 

 

 

 

No. 4: Sergio Aguero

 

 

 

A kölyökképű argentín nem egy Messi vagy Tevez, de nézegetni jó. :)

 

 

 

 

No. 3: Mario Eggimann

 

 

 

 

 

Ugyan a svájci focit mint olyat sehol nem jegyzik, és ez az idei vébén sincs másként, de mégsem lehet az olyan rossz ország, ahol olyan finom csokik és ilyen helyes kis barnaszemű srácok teremnek... ;)

 

 

 

 

 

 

 

No. 2: Jan Durica

 

 

Politikailag kellemetlen északi szomszédunktól egy szőke herceget választottam, az olasz póló ne tévesszen meg senki, a fiatalember tényleg szlovák!

 

 

 

 

No. 1: Zlatan Ljubijankic

 

 

 

És itt a "szerelmem", a döbbenetesen jóképű, szépszemű, széparcú szlovén úriember, Zlatan! Ő azt hiszem, nem is igényel különösebb kommentárt: éljenek a helyes szlávok! :)

 

 

 

 

 

 

Akinek még vannak ötletei a témában, ossza meg az onlány közösséggel! :D Menjünk Facebookra?

Szerző: Zendrajinx

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr372119201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása