üldögélős

2010.04.07. 20:00

A szegény ügyvédjelölt panaszai címmel is kéne blogot írni, de tényleg... ez a nap is szép hosszúra és fárasztóra sikeredett, úgyhogy kellően elborultam megint agyilag, bocsi. (Akiknek ez nem újdonság, ne röhögjenek túl hangosan. Köszi.)

Mivel még az olaszomat is sikerült lekésnem, hősiesen hazavergődvén ápolom sport- avagy üzemi sérült térdemet (ami tegnap még csak "ütődött" volt, na, jó, orvosilag az zúzódás, ma már dagadt és kék is... kezdjek aggódni???), melynek okán úgy tűnik, hamarosan kaptok megint új könyvértékelést, amint sikerült a két bazihosszú cuccon átrágnom magam, ami most itt van talonban.

Hacsak nem akartok "lányirodalmi" csacsogást olvasni Jane Austen témában, de ez utóbbit még én is emésztem, mert most egy kicsit az is szütty, ami nem... Szóval lábadozom, akinek van olvasmányötlete, dobjon meg vele, akinek egyéb ötlete van, hallgasson örökre, egyébként meg kívánjatok jobbulást! :)

És vki magyarázza már meg, hogy mire jó az a sok agyatlan Facebook alkalmazás, amire ráérős emberkék egész nap iphone-ról nyomulnak és az jó nekik? De most tényleg. Aki ennyire ráér, jöjjön már be hozzánk, adok neki munkát, vagy könyvet olvasni, hogy társadalmilag hasznosíthassa magát az illető. Megoldjuk okosba'! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr621902524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takildi 2010.04.07. 21:17:53

Jobbulást Nővérkém! Én szeretlek!:)

Zizi9482 2010.04.08. 21:01:25

a sok FB alkalmazás lényege, hogy le tudod őket tiltani :) És jobbulást!
süti beállítások módosítása