életszakácskönyv

2016.12.23. 19:28

Gianni Olaszul l'enni jó című könyve egy repicsomagban landolt nálam, és hát megmondom, hogy nem vártam tőle túl sokat.

Aztán kellemesen csalódtam, mert ez nem csak egy szakácskönyv, amiben több a kép, mint a recept. Hanem egy életrajzféle, üzleti tanácsadó, fotóalbum (kevés kajafotóval!), és rengeteg recepttel.

Egy ültő helyemben végigrágtam magam rajta, annyira tetszett a könnyed és szeretetteli stílus, ahogy megalkotta a csapat ezt a kötetet. Mert sokan dolgoztak rajta, az látszik, és mindenki hozzátette a magáét.

Gianni úgy mesél az ételkészítésről, amivel csak egyetérteni tudok: nincs jobb, mint a szeretettel főzött étellel megvendégelni a hozzánk közelállókat.

A receptek is kipróbálásra érdemesnek tűnnek, legalábbis azok, amik nem úgy kezdődnek, hogy süssél négy órán keresztül három répát, majd ereszd fel marha alaplével (elkészítési ideje 6 óra)... :D

Rendhagyó szakácskönyv, rendhagyó életrajz. Tetszett.

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr7312070211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása