napló: filmajánló

2014.03.16. 18:06

1. Matthew mostanában egyszerűen óriási. Nem mondom, hogy nem érdemelt Jareddel Oscart az AIDS-es filmért, de azért a True Detective és a The Lincoln Lawyer (utóbbi jogászoknak egyszerűen kötelező, ők tudni fogják, miért) szerintem jobban ütött. Nézzünk Matthewt.

2. A hét végére egyszer nézős vérfilm, lassított felvételen ultra-ultra HD-ben fröccsenő vér, belek, CGI, amennyit csak akarsz, nyolc kocka alatt be sem castingoltak senkit, szóval eyecandy is megvolt. A történész konzulensre már nem maradt pénz, ezért modern jobboldali politikai beszédek kerekedtek a szalamiszi és egyéb csaták előtt-közben-után "egyesült nemzetről", "Görögországról" meg "demokráciáról és szabadságról", szóval kb. már csak a kokárdák osztogatása hiányzott az anakronisztikus szódagonyából, nagyon vicces volt. Ja, volt irritáló pszichopata lányka és értelmetlen dugás is. Minek kell félrevinni a filmet...? De azért nem volt rossz egy kis vasárnap délutáni öldöklés, ajánlható feszültséglevezetésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr415864883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása