rhapsody: mert nem olvasok

2013.05.12. 18:32

1. Most csak "must have" jellegű cuccokat olvasok, nem is vagyok tőlük boldog. Az alk.jog jegyzet először jónak tűnt, mert jól összefoglalt dolgokat, de amikor azt találom, hogy az élet és méltóságot három oldalon elintézte a szerző, míg a nemzetiségeknél ötven oldalon keresztül idézi be a Nektv-t, akkor azt mondom, hogy vsz. az arányokkal valami baj lehet. Vagy velem van a baj megint. Talán embernek lenni fontosabb, mint nemzetiségnek, nem? Vagy már megint a kisebbségnek van több joga? Királyság... Fel is adtam, mert aztán meg áttévedtünk sima Ve-re, azt meg csekkolni kell, hogy ki kivel van, mert szerintem a Timicicás emlékeim már nem hatályosak.

2. Voltunk concertón tegnap, szép romantikus darabokkal meg bemutatkozó cukifiúval, nagyon jó volt. (Úristen, mit műveltek az első hegedűsök a Szentivánéji álom elején! Leesett az állam!) Az plusz pont volt, ahogy a "nyugdíjas klub" a hátunk mögött nem bírt napirendre térni a múltkori Romeo és Júlia felett, hát, majdnem hátrafordultam, hogy egyetértek. :) A tirpák biztonsági manus meg mínusz pont, mert hát azért az groteszkül vicces, hogy egy kulturális rendezvényre menet agyhalott kékruhás szólogat be a parkolóban. No comment.

3. A borfeszttel sem volt semmi baj, csak elmosta az eső, és így kevésbé volt hangulatos ma délután, de azért kaptam cuki növényeket, amiket majd igyekezhetek nem kipusztítani (a kaktuszos bácsi felesége szerint azért locsoljam őket rendszeresen: köszi, ennyi eszem magamtól is van...).

4. Nézzünk programot jövő hétre, a kis gombszeműnek igaza volt, ez a banda tényleg jó, el kellene menni, de tényleg.

5. A csokikészlet feltöltve, mert ahogy az elmúlt hét elég súlyos volt a kiakadások szempontjából, szerintem a Teréz anya hadműveletemhez a jövő héten is kelleni fog ez-az. Miért is olyan nehéz békén hagyni a másikat, ha aggódom? :(

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr415296923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása