koncertkülönítmény 2.0

2013.04.25. 19:22

Elvánszorogtunk a PEN-re, sőt, még megyünk is, de a 0. napon csak zsarolás hatására jelentem meg Ákos koncerten, mert azért mindennek van határa. Nevezzük inkább biznisznek, hiszen végülis hitelkeretet nyitottam a Félelmetes Nevűnek, és keményen be is fogom vasalni a tartozást. A koncert jó volt a következőkre:

- terepfelmérés (sötét, lepukkant, ideális szatírtábor),

- a Félelmetes élvezte, többször is mosolygott, már megérte,

- jókat gonoszkodtam a hülyéken.

Mert hát mit lehet arra mondani, amikor a negyvenes párocska hölgytagja Mickey egeres felsőben, más férjével összeborulva ropja, és minden fotósnak összebújva pózolnak, hogy akkor majd milyen jó lesz bizonyítékot kajtatni a bontóperben a partyzoo.hu-n. Facepalm, komolyan.

Az öltözködés amúgy is megért egy misét, ti. azon túl, hogy a PEN-csapatok fele szőrmóknak, a másik meg ordas cigánynak öltözött, még voltak elvetemült emberkék kilyuggatott pólótól a strandpapucsig és a pornós cipőig mindenben, ismét megállapítottam, hogy öreg vagyok, mert koncertre farmer-sportcipő kombót tartok ideálisnak. Liba.

Zeneileg egy "élmény" volt a cucc, a zenészek nem is voltak rosszak (főleg a dobos fiú), de azért egy énekest szerezhettek volna. :) Biztos elfolyt a pénz a technikusokra meg a próbababákra, nem jutott vokalistára, ez van. A szövegekről meg nem véletlenül készítettek szöveggenerátort. (Amúgy ott a pont, imádom az intelligens anyázást.) Az irodalmárok biztos megmondhatják, hogy nem az a költészet, ha egymás mellé dobálsz szavakat, jó esetben a vers jelent valamit. (Rosszabb esetben Kassákot olvasol, de az meg a te nyomorod.)

Végül egy vállalható darab:

P.S.: Azért jól vagyok, nincs maradandó egészségkárosodás. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr975247057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása