1. Ritka vacak nap, őrült kiakadásokkal, egész nap lelkeket ápoltam (szegények, mi?), most leeresztettem, mint a lufi. Persze szívesen is tettem meg Donne-nak is igaza van:

'No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main; if a clod be washed away by the sea, Europe is the less, as well as if a promontory were, as well as any manner of thy friends or of thine own were; any man's death diminishes me, because I am involved in mankind. And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee.' - John Donne

2. Tanulmányi moment: megjött a tájékoztató az egyetemről, nem kis poén egymás mellett látni a közigjogot meg a lőszertant. :)

3. Végül hallgassunk meg egy idevágó számot:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr465243505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2013.04.23. 20:47:28

Ma egyszerűen kiváló zenéket válogattál. Óóóriásiakat!! :) Keep it, baby, keep it! :))

Zendrajinx 2013.04.24. 18:15:42

@trezeguet20: I keep trying. LS-et nagyon bírom, meg a Metallica is tud, ha akar.
süti beállítások módosítása