vonyítás 2012

2012.08.19. 18:23

Helyszín: Vonyarcvashegy.

Szereplők: A jó vendégek ( = főznek, mosogatnak, strandolnak, isznak, jól érzik magukat). Jönnek, mennek, egyre többen lesznek, „szeressük egymást, gyerekek” feeling.

Outfit: Felavattam az erdészdezsekimet, most mindenki ilyet akar seftelni. A fürdőruci nehezen szárad, némelyek meg nem szeretik magukon a pólót. Másnaposan jobb fodrász vagyok, mint alapból, a „csak eltűzöm, ne lógjon a nyakamba” sérómmal megnyertem az Athéné becenevet. Ez tetszik. Jobb, mint a Kis Csucsu vagy a Pojáca. :)

Étel-ital: A reggeli sonkás szendvics életmentő, egyébként meg egyél zsírosat, mert az jó. A tücsöknek adjál kivit, mert szereti. Ne a Tecsóban vegyél húst. A bundáskenyérhez használandó tojás mennyisége n x 2, ahol n a megetetendő emberek száma. Bográcsozáshoz nem árt inni és villanyt kapcsolni, ettől lesz jó a pincepöri, aminek írmagja (zsírcseppje) sem maradt, a séfek királyok. (És szerények.) Sör-bor folyt, mint a tenger, a legnépszerűbb a kislánysör volt, amitől „nem lehet berúgni”, de a Feri’s special is pályázhat az új kedvenc címre. (Amint beszereztem egy akciós Tescós májat, és rendbe hoztam magam, itthon is megcsinálom, vörös áfonya forever!) A bor elszomorít, de a vodka a barátom.

Program: Idén bementünk a vízbe, és nem haltunk meg, volt vízi p. torna, meg vízbenlabda. Volt főzés, eredményesen és sikeresen. Volt kultúrprogram, vacsora a kastélyban, II. Tasziló árnyékában, megerőszakolt jobbágylány nélkül ugyan, de azért nem volt rossz. A kert állat, állítólag nagyon moccantam a botanikára, de ha valaki még egy Robinia pseudoakaciát is képes Tiliának nézni, akkor közbe kell szólnom, na. A csemegeszőlő és borfesztiválon szőlő nem nagyon volt, bor sem sok, de volt rockabilly banda, ahol csak az ének nem hallatszott, de sebaj, a basszust is bírjuk ám. Legjobb vacsoraháttér a Balaton.

Filozófia: A borosgazdától megtudtuk, hogy a gondolatnak teremtőereje van, ha elég erősen gondolsz valamire, az valóra válik. Ha tehát vadkacsának képzeled magad, azzá válsz. Hogy vadkacsaként gondolhatsz-e arra, hogy emberré akarsz válni, arról nincs további infó, de nem árt vigyázni. Volt, akinek újdonság volt a pingvinológia, de most elvesztette az ártatlanságát. A beszélgetések néha eltérültek, néha leültek, néha felpörögtek, néha jogbölcseleti, néha Bors-szintre süllyedtek, de azért sikerült végül definiálni a komoly kapcsolat fogalmát is, tehát már megérte a dolog.

Rekord: 18 perc alatt eltüntetni egy hegynyi sülthúst.

Negatívumok: Két nem publikus és egy publikus. Utóbbi elgondolkodtatott, és szomorú lettem tőle. Ritkán találkozunk, ezért úgy tűnik, „barátságunk fája szimpodiális hajtásrendszerű” lett.

Veszteségek: Leégés, szúnyogcsípés és egy fél pár fülbevaló.

Zene: Koncepcionális a végsőkig. A koncepció ugyan néha változott, de csak finom átmenetekkel, követve a hangulatot, kellett LGT, Muse, Doors, Madonna, Limp Bizkit, Neoton Família, de nagyon éreztük hajnali háromkor a Quimbyt is. Megpróbáltunk válaszolni a „mondj egy homoszexuális számot” felvetésre, a végső sorrend még nem dőlt el, de alakul. (Egyre több a jelölt.) És lehet, hogy egyeseknek Tibi, másoknak meg a Dondolo írja le jól a zenei élményeket, de nekem mégis ez a rövid szám maradt meg, azt hiszem, ezt kb. egy ember értheti (libabőr...):

Special thanx a házigazdának, amiért mindezt lehetővé tette. Király vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr554720423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása