tender sunday

2011.10.02. 18:54

Okt. 01-től indul a rohadt népszámlálás. Anyám ezen a napon rendkívüli családi ülést hívott össze, egyetlen napirendi ponttal: töltsük ki minél előbb a neten ezt az izét, és felejtsük el. És máris kitöltési útmutatókról és KSH-honlapokról volt szó! Rémes. Végül egy, azaz egy nappal tudtuk elhalasztani a végzetet, így jelentem, már becsekkoltunk a rendszerbe, és adat vagyunk. Még jó, hogy nem volt sok kérdés, mert a legtöbb igen hülye volt, a bölcsődébe járás pl. a mániája a cuccnak, nem is értem. Most már számolhatnak. Egyébként a full anonim kérdőívnek talán nem kéne direktben rákérdeznie a munkahely nevére, nem? Végül kiderítettem, hogy elég a tevékenységet és a munkahely jellegét körülírni, na de hát akkor is. De egy gonddal kevesebb, enélkül is van elég adminisztrációs gondom mostanában.

Egyébként ma néztem, hogy indokolatlanul elmentem napló irányba mostanában, de nem nagyon olvasok (Game of Thrones aktuális kötete 1600 oldal, még elleszek vele egy darabig), amúgy meg éppen Földvári papát "olvasom", szóval van bajom amúgy is. A könyv stílusa többnyire tömör és velős, a szerző kiválóan adja át a büntetőjog általános részének letisztult esszenciáját a tanuló szerencsétlennek, tehát még fel is lehet fogni a dolgokat, ami nem baj. Mondjuk itt-ott a "szerény" kis megnyilvánulásaitól behalok, de legalább lehet röhögni rajta, és ez még mindig jobb, mint az, amikor a szakmai publikáció szerzőjének semmilyen saját véleménye nincsen a témáról, amiről ír, mert csak ahhoz ért, hogy összeollózza, hogy mások mit mondtak. Szóval megint elkezdődik a bünti poszterek gyártása és egyéb jóságok, mindenki rettegjen, legfőképp a Szalay utca, mert jövök! :)

Szerző: Zendrajinx

2 komment

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr923272558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2011.10.02. 19:39:37

"Kolléga! Tudja, hogy mi a különbség a női és a férfi hallgatók között? A hölgyek mindig megtanulják ötösre az anyagot. Önök pedig mindig csak 50%-ra, és reménykednek, hogy inkább 51 lesz és nem 49. Így most, ahogy az Ön előtt gyönyörűen felelő, okos Hölgynek ötöst adtam, így fog maga kettest kapni. Következő vizsgájára készüljön fel rendesen." Szemelvények a Trez20 vs. PTE ÁJK című tragikomédiából...

Zendrajinx 2011.10.03. 19:18:44

@trezeguet20: Most mi van? A lányok tényleg szorgalmasabbak, mert szabálykövetőbbek vagyunk és belesimulunk az elvárásokba. :) Ek. a Trez. vs. ÁJK szemelvények közül nem ez a legjobb. Tessék rovatot indítani a témában. Hátha segít feldolgozni, és nem kell majd panaszkodnod a pszichiáterednek... :)
süti beállítások módosítása