sunday morning

2011.09.25. 09:17

Nagyon ugattak a kutyák, hát, kinéztem. Valamelyik szomszéd bizonyára igen tehetséges sarja hegedülni tanul. Nyilván a híres hegedűművészek is így kezdték valamikor, de azért szegény kutyák, ugye. Negyedóra nyekergés hallgatása után megállapítottam, hogy az igen bonyolult darab, amit játszik, a Kis kece lányom. No comment.

Tudom, sokat morgok, de legalább a morgás joga legyen az enyém, ha már annyi bajom van amúgy, nem? A cégnél is folyton ez a baja mkinek, de én legalább megcsinálom, amit rám bíznak. Van, aki morog, és nem csinálja meg. Van, aki nem morog és nem csinálja meg. Azt hiszem, olyan nem nagyon van, aki nem morog, de megcsinálja. Nem, ez utóbbi különösen nem jellemző. :)

Ajánlott muzsika vasárnap reggel lusta chillouthoz, kávé mellé:

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr723254468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása