sorozatjunkie rovat

2011.09.25. 11:19

Csemegézve a régebbi és újabb cuccokból, ajánlom:

NFL-pótlékként ajánlható sportos tinisorozat:sok karakter, mki megkeresheti, aki neki tetszik, kis dráma, kis szerelem, az élet nehézségei, kitartás és az ő gyümölcsei, ill. nekem nagyon tetszik a kamerakezelés és a vágás is, nem beállított, hanem olyan spontán, néha remegős kezű, mint anno a Vészhelyzet, aminél először érezte a néző, hogy ő is ott van. Ja, és mivel én csak most csodálkoztam rá erre a cuccra, van öt évadnyi anyag, amit nézegethetek majd. Yeah. :)

A másik egy újabb sorozat, már amennyiben ennek még csak a második évada kezdődött el. Vidéki angol úriház, lorddal meg személyzettel, rókavadászattal és nagyestélyiben elfogyasztott vacsorával, angol akcentussal. Imádom. :) Mondjuk most éppen belefolyunk az I. világháborúba, tehát gyanítom, előbb-utóbb háborús sorozat lesz, de talán reménykedhetek benne, hogy a karakterek érdekessége meg a sztori néha balladisztikus jellege maradni fog. Pl. az mekkora volt, amikor a házikisasszonyt elcsábította a török vendég, aztán ukmukkfukk csak úgy meghalt az ágyában, és a szobalánnyal átvitte az éjszaka közepén egy másik szobába? Óriási. De a többi is ilyen: jó karakterek, dráma, csillogás, intrika, ahogy azt kell. Kedvenceim Sybill, az álmodozó legkisebb lány, Daisy, a naiv és aranyos konyhalány, de így a legutóbbi részekben már Maryt, a legidősebb lányt is bírom nagyon, mert egyre kevésbé tűnik szívtelen némbernek, inkább csak kétségbeesett a rákényszerített szerepben, akivel együtt lehet érezni. Jó lesz ez.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr753254678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása