wod és mood

2011.08.26. 19:08

Végre venerdí, hát, ideje is volt már nagyon. A nők hp-skodtak és furkálódtak, a pasik meg nagyon szakmabelien viselkedtek (=egyre jobban hasonlítottak egy tarvágás utáni tájra, azaz tuskók gyülekezete voltak).

Mondja már meg valaki, hogy miért kell szüleim korabeli emberkéknek magyarázni, hogy a munkahely munkára való? Ez egy kicsit gáz, nem? És még az y-generációt szidják, hogy lusta disznók vagyunk, hát, köszi. De lesz még itt vendetta, muhaha!!!! :)

A héten már megint többször kioktattak, hogy milyen hülye vagyok, mert nem Sopronban végeztem, hát a tököm kivan vele. Az erdészek meg nem tudják, mi a különbség a kontraktuális meg a deliktuális felelősség között, de még csak Gaiusról, a  rendkívüli perorvoslatokról vagy a Ket-ről sem hallottak soha. De azért megmondják, hogy melyik hatóság hogy jár el, pffff. Talán ne rendezzünk versenyt, ki ismer több hatóságot. És ne szóljak be? Nehéz megállni...

Vidításul wod by Zsófi-ismerős kislánya: "Felejtsd el, mint zsiráf a húst." Sztem elég frappánsan kifejezi, hogy "kopjál le rólam, míg szépen vagy". :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr23182601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása