sorozatjunkie rovat

2011.04.19. 20:58

Nézzetek epic fantasy sorozatot. Jó. Bár highly soviniszta és diszkriminatív, mert sose nem gondolnak a női nézőkre (teardrop), ami mocsokság, ugye?

A sztorit egyébként ez a ronda szakállas bácsi, George_R._R._Martin találta ki, aki állítólag a sorozatkészítésnél is bábáskodott, bár ez nem mindig látszik rajt'. Sok-sok kötet, sok-sok oldallal, és bár nem ANNYIRA jó a cucc, mint ahogy azt a rajongók beállítják, azért tagadhatatlanul van benne valami, amitől nem lehet letenni. Ármány, intrika, sok gyilkosság meg vérbosszú, nem is értem, hogy Hugi miért nem csípi... :D Mondjuk szerintem sokat ront egy hosszú sztori sikerén, hogy a fél szereplőgárda már a második könyvben kihal, és nem lépnek a helyükre olyan új karakterek, akiket hosszú távon lehetne imádni/gyűlölni, szóval egy idő után szétfolyt az egész. Most komolyan: mi lett volna, ha Homérosz a második énekben kinyírja Odüsszeuszt? Ugye? Ennyit Martinról.

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr482840791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása