műsorajánló

2010.07.28. 19:39

Nem akarom elvenni a sorozatjunkie kenyerét, de azért úgy vélem, hogy egy kis sorozatajánlás néha jól jön, főleg az internet korában, amikor is illegális letöltés módszerével kellemesen lehet darálni az évadokat.

Fiúk-lányok, ajánlom szíves figyelmetekbe, főleg stresszes időszakokban antidepresszánsként a Harper's_Island c. sorozatot.

Egy évados, könnyen emészthető, de kellemesen borzongatós, és levezeti a feszkót. A sztori annyi, hogy egy szigeten összegyűlik a nép egy esküvőre, majd szépen sorban elkezdenek hullani az emberek, mint a tinihorrorokban, míg végül... hát, nem mondom, hogy nem marad senki, de azért elég kevesen. Az érdekes az, hogy amikor elkezdenek jobbra-balra dőlve csúnyán meghalni, senkinek nem jut eszébe, hogy akár haza is mehetnének, nem, szépen megvárják, amíg mindenki sorra kerül, ami annyira logikátlan, de valahogy mégis olyan bájosan buta, hogy mégis érdemes megnézni.

Rövid évados a cucc, tehát érdemes ledarálni, mert senkinek nem fogja megfeküdni a gyomrát, ellenben az antiesküvőpártiak és a késelős-gyilkosos filmek kedvelői is jól fognak szórakozni, ahogy hullanak a szimpi és nem szimpi szereplők... one by one! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr312183197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása