napló: felépült a csapat

2014.06.28. 15:20

Nagyon zöldek voltunk megint. A standolás során kiderült, hogy a rekord nem dőlt meg, de azért senki nem maradt szomjas. Életben is maradt minden csapattag. (NEM, nem vittünk ki senkit "terepi programra", hogy otthagyjuk bolyongani a novai erdőben. Pedig...)

Annak mondjuk örültünk volna, ha a nagyfőnök nem jegyzeteli az összes személyiségtesztünk eredményeit, tartok tőle, hogy egy-két dolgot majd visszahallunk egy nem kívánt helyzetben ezekből... vagy leteszteli az itthon maradtakat is.

A tréning során amúgy egy csomó hasznos skillre derült fény mindenkinél, ami azért kamatoztatható a jövőben is. Itt van mindjárt a papírsárkány építés. Működő minimodellt hoztunk össze, és volt: "fuss, Fo(r)rest Dreamliner, fuss!" És ez csak látszólag képzavar! :)

Hétvégén adunk a regenerálódásnak és a reszocializációnak és a tréning szót is visszapakoljuk az eredeti jelentésébe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr246438411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása