Akkor nézzük:

A mai WOD-ot köszönöm Huginak, mert könnyesre röhögtem magam a nagyarcú pesti ügyvéd kolléga jellemzésén: "Visszataszító egy manus volt amúgy, de persze a karikagyűrű ott ficegett az ujján, szóval van nő, aki ez alá befekszik önként. Úristen."

Hangulatilag a szakadék szélén ácsorgok, és várom a buszt jobbsorsomat, azaz azt, hogy végre már kifelé jöjjek a KIM-ből. Még három nap... És: ennyi tifosival nem lehet megbukni, ugyebár.

A mai napra ajánlott zene egy jó kis dance-elős a kilencvenes évekből. A szöveg a mindennapi mantrámra emlékeztet: csak még egy tételt még, na, csak ennek a törvénynek a közepéig jussak el, hé, ha még két tételt átveszek, lapozhatok egyet a tételsoron... szánalmas, tudom. Just a bit, a little bit more... csak másról van szó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr624526140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2012.05.21. 12:03:01

Bianconeri tifosi. Egy megjegyzés. Azért mert valakin rajt a gyűrű, nem biztos, hogy befekszenek alá.
www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2n

takildi 2012.05.21. 21:20:54

@trezeguet20: Az a pasi, amelyik hordja a gyűrűt, kap érte ellenszolgáltatást, különben nem hordaná. :)

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2012.05.22. 18:43:50

@takildi: Továbbra is kétlem, ellenkező példáim is vannak. De ha így is van, ahogy vélelmezed, akkor képzeld el, milyen lehet az, aki említett személy alá befekszi?:)
süti beállítások módosítása