jelölti hangulat

2012.01.12. 20:13

Cenzúrázva és húzva, de a "szegény ügyvédjelölt panaszai" című műsor a kis szöszitől, állati vicces formában előadva (azóta is csuklom a röhögéstől rajta, thanx):

"Üdv!
Látom veszélyesek ezek az erdészetnél. Tarts ki drága, én szeretlek. A bunkókkal meg ne foglalkozz, aki hülye, haljon meg, igaz? :)
Mindjárt megyek védeni, kkv van, de nem vok lelkes. Nincs semmilyen enyhítő körülmény, max az, h végre mennek a böribe.
Tegnap nagyon halál napom volt. Az első bontómra nem jött el senki, csak én. Ott meg kiderült, h mivel nem lett egyezség, mi betoltunk egy keresetet, de az iktatós csajok új ügynek vették, és a másik bíróra szignálták. Mire kisakkoztam a bírónővel, h most akkor mi legyen... hát nem maradt hajam nagyon.
Utána  rendőrség két kihallgatással. Aztán vissza bíróság, m volt még egy bontó. Na, ez már egyezséges volt. Olyannyira, h jöttek a tesók is, és fényképezedtek a bíróságon, engem is lekaptak a váló párral, m az esküvő mellett ezt is meg kell ugye örökíteni. Plussz a talárom nagyon tetszett nekik. Remélem, nem leszek fent a facebook-on, h akkor így váltunk el, plussz az ügyvéd.
Na, sietek, m kezdődik a nap."


A fényképpel váló pár egyszerűen EPIC. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr373541009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takildi 2012.01.12. 21:53:21

Én sem fogom elfelejteni, az tuti.:)

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2012.01.12. 22:27:37

2009-től 5 ismerősöm vált el, de egyik sem akarta igazán a fényképezkedést. Ezek közül csak az egyik volt tányércsapkodós, az összes többi lement európai módon, mégsem volt búcsúfotó.

Zendrajinx 2012.01.13. 21:02:25

Ezen a fotós dolgon nehezen teszem túl magam. :)
süti beállítások módosítása