kultúrgasztro

2012.01.08. 10:23

Általában nem vagyok oda a gasztroblogokért, mert többnyire úgy kezdődnek, hogy "végy három kg lazacfilét, adj hozzá fülöp-szigeteki dzsungelfüvet, tálald kuszkusszal", szóval egy magyar konyhában többnyire nem megvalósíthatók hosszas előkészületek (= alapanyag felderítés és vásárlás) nélkül. Amikor viszont van valami értelme a dolognak, azt csípem.

Küzdök George R. R. Martin fantasy regényfolyamával, már jó ideje (köszi, tes!!!), mert hosszú (de jó! és véres! és kalandos!). Az már nekem is feltűnt, hogy az író valószínűleg imádja a hasát (hja, csak rá kell nézni), szóval nem véletlen, hogy Krúdy nyomdokaiba lépve elkalandozik olykor a tárgytól, és pavlovi reflexet beindító módon tud kajákról és lakomákról írni. Néhány rajongója pedig úgy vélte, hogy van ebben fantázia, és nekiálltak rendezetten elkészíteni a könyvekben leírt recepteket. Az eredmény az Inn at the Crossroads oldalon látható/olvasható. Szerintem nagyon étvágygerjesztő cuccok, és nem is nehezek. Irány főzni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr253528111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása