napló

2011.12.29. 15:53

Ha valaki még egyszer azt mondja, végtörlesztés, ütni fogom, mint harang a delet. Ennyi hülyeséget, ami ma is volt vele...! De végül megoldottunk mindent. Már egészen úgy tudom hivatkozni a Hpt-t, mint aki tudja, miről beszél, állat! :)

Részt vettem abban is, ami mint megtudtam, Boxing_Day néven fut, bár ez utóbbi mást is jelent, Wiki barátnőnk is megmondta. Azért annyira nem vészes a dolog, fel lehet kelni 11 előtt is, és akkor meglepően sok mindent el tud intézni az ember (köszi Évinek a segítséget a felkeléshez!)... Szóval éljenek az ünnepek utáni leárazások és az abból fakadó good dealek. A szükségeseken túl még window shoppingoltam is, és bűnös élvezetként végigtapogattam az összes flitteres felsőt és csipke báli ruhát, mert bírom a szép dolgokat, bár ezekre egyáltalán nincs szükségem (pfff, ugyan hova venném fel őket???), szóval inkább csak a szememnek esik jól rájuk nézni.

Olvasás mellé egy kis szimfometál, 1:00-től a borzongató kórus:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr703504489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása