I. Prológus

Nem, nem arról lesz szó, hogy a jogászok ördögtől valók. Hanem?

II. Mi bajod? Semmi!

Miért járkálnak a lányok csoportosan wc-re? Ez kimeríthetetlen témája a férfiak froclizásának, nem is véletlenül, mert hát tényleg, mi a rák értelme van három éves kor fölött társaságban mellékhelyiségbe vonulni? Vagy mi szükség rá?

Nos, a női mosdó nem rendeltetésszerű használatára a lányok igen gyakran sor kerítenek, és itt most nem a trash realityk, pornófilmek világára és a középiskolás féltitkos cigizésekre kell gondolni, inkább arra, hogy miért kell csapat és mi tart olyan sokáig.

1. Az ember társas lény. Igen, a nők is. Szeretünk együtt lenni, és csevegni.

2. Ki kell beszélni a mosdó exodusban épp részt nem vevő személyeket.

3. Ki kell beszélni a férfiállatokat.

4. Le kell anyázni a világot/pultost/ruhatárost/buszsofőrt, vagy bárkit, aki a begyünkben van.

5. Ki kell sírni magunkat a szívtelen férfiállatok miatt.

6. Meg kell vigasztalnunk más mosdólátogatókat, akik szívtelen férfiállatok miatt sírnak, szükség esetén papírzsepi, taxiszám vagy egy szíverősítő felajánlásával is. (Mert jószívűek vagyunk, és ez komolyan így működik, vadidegen lányok között is.)

7. Vagy csak úgy dumcsizunk és szusszanunk egyet, a társasághoz való visszatérés előtt.

+ 1: Ha szerencséd van, találkozhatsz szülinapos, vadidegeneknek pezsgőt osztogató lányokkal. A mosdó mindenkié, és nagyon demokratikus hely: ha nem ismered, akkor is kapsz pezsit.

Szóval mosdóba azért járunk együtt, mert az társasági esemény. Ennyi.

III. Epilógus

És máshova is járnak csapatban az emberek, pl. ebédelni, aztán néha rájönnek, mint ma én, hogy ez nem mindig jó, mert legalább abban a húsz percben igényelném, hogy ne kelljen hülyeségeket hallgatni okosoktól, akik nagyon tudják, és nagyon megmondják, és nagyon nem tartják elképzelhetőnek, hogy bárkinek más véleménye lehetne, mint nekik. Tanultam belőle. Holnap egyedül eszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr773207338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takildi 2011.09.07. 20:13:08

Jaj, az a pezsgős kislány! Sosem felejtem:)
süti beállítások módosítása