köszönet a szerzőnek

2011.07.31. 15:19

Köszönjük, hogy meghívtál, győzködtél, vártál, cipekedtél, szerveztél, szórakoztattál, megszerelted a csapot, hoztál reggelit és elvittél kávézni és nem szóltál be, csak kedves voltál és nem haragudtál, amiért nem ittam meg Veled azt a Jägert, és fürödtél, amikor a Kedves utca amúgy nem és egyáltalán! Egy kis napfényt kellett volna még szerezni, de legközelebb tényleg feláldozzuk Ulpit az esőisteneknek, hogy a strandon ne csak a mazo északnémet turistákat nézhessük, de ezért nem jár pontlevonás, mert az idegeim így is kivasalódtak, úgyhogy szerintem nagyon megérte. Egy nyitott kérdés van még: Jack vagy Johnny? :)

Küldeném a "koncepció" egy számát, ami valahol egy rumbára járt tangópróbálkozás és a pofon között hangzott el (avagy nem kéne annyit inni...), mkinek aki ott volt és szereti. Tibíííííí!!!! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://akik-olvasnak.blog.hu/api/trackback/id/tr993114422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2011.08.01. 16:18:06

Szívesen, ennyi a minimum, neked bármikor.
süti beállítások módosítása